Aurinkopaneelit asennettuna turun seudulla

Meiltä TSU Energy:ltä löydät kattavan valikoiman aurinkopaneeleita. Aurinkoenergia on kestävä ja taloudellinen valinta niin pientaloille kuin suurille kiinteistöille. Aurinkopaneelijärjestelmämme ovat helppokäyttöisiä, vähähuoltoisia ja pitkäikäisiä, mikä tekee niistä erinomaisen investoinnin tulevaisuuteen.

Meiltä saat aurinkopaneelit asennettuina Turussa niin omakotitaloihin, mökeille kuin vaikka suurempiin halleihin ja toimistorakennuksiin.

varaa veloitukseton katselmus

Aurinkopaneelien hyödyt

Aurinkoenergia on uusiutuva energialähde, jonka hyödyntäminen on askel kohti puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä vähäpäästöisesti, mikä auttaa vähentämään hiilijalanjälkeäsi ja tukemaan kestävän kehityksen tavoitteita.

Vuosittainen säästö 600-2400€

Aurinkopaneelit omakotitaloon ja muihin rakennuksiin Turussa

Meiltä löydät laajan valikoiman aurinkopaneelijärjestelmiä, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset tarpeet ja budjetit.

Tarkka mitoitus ja ammattitaitoinen asennus varmistavat, että aurinkopaneelijärjestelmäsi tuottaa optimaalisen määrän energiaa.

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka kattavat kaiken aurinkopaneelien suunnittelusta ja asennuksesta lupa-asioiden hoitoon.

Tarvitsit aurinkopaneeleita sitten omakotitaloon, yritykselle tai vaikkapa maatilalle!

varaa veloitukseton katselmus

Usein kysyttyjä kysymyksiä aurinkopaneeleista

Takaisinmaksuaika voi vaihdella monien tekijöiden, kuten aurinkopaneelijärjestelmän koon, sijainnin, ja sähkön hinnan perusteella. Tyypillisesti takaisinmaksuaika on noin 7-15 vuotta. Tämän jälkeen järjestelmä tuottaa sähköä erittäin alhaisin kustannuksin.

Aurinkopaneelit tuottavat energiaa auringonvalosta, ei lämmöstä, joten ne voivat toimia myös talvella. Tuotto on tosin suurempaa aurinkoisina päivinä. Pilvisellä säällä paneelit tuottavat edelleen energiaa, mutta niiden tuotto on alhaisempi kuin kirkkaana päivänä.

Aurinkopaneelijärjestelmät ovat melko huoltovapaita. On suositeltavaa tarkistaa paneelit säännöllisesti lian, lehtien ja lumen poistamiseksi sekä varmistaa, että ne toimivat optimaalisesti. Ammattilainen voi suorittaa vuosittaisen tarkastuksen varmistaakseen järjestelmän tehokkaan toiminnan.

Aurinkopaneelien asennus voi nostaa kiinteistön arvoa. Ostajat arvostavat alhaisempia sähkölaskuja ja ympäristöystävällisyyttä, minkä aurinkopaneelijärjestelmä voi tarjota. Jokainen kiinteistö ja markkina on erilainen, joten on hyvä keskustella kiinteistövälittäjän kanssa mahdollisista arvon nousuista omalla alueellasi.

Ylijäämäsähkö voidaan usein myydä takaisin paikalliselle sähköyhtiölle. Tämä prosessi, tunnetaan nimellä nettomittarointi, mahdollistaa sähkön myynnin takaisin verkkoon, kun tuotat enemmän sähköä kuin käytät. Sähköyhtiöt tarjoavat usein hyvitystä ylimääräisestä sähköstä, mikä voi auttaa kompensoimaan sähkölaskujasi.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin aurinkopaneeleissa mietityttämään? Ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan paremmin.