Ilmalämpöpumput:

BOSCH ja MITSUBISHI ELECTRIC

Meiltä TSU Energy:ltä löydät Boschin ja Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumpulla säästät huomattavasti lämmityskuluissa, sillä ilmalämpöpumppu on tehokas ja edullinen lämmön siirtäjä.

Kesällä voit tehokkaasti viilentää sisäilmaa ja talvella asunto pysyy mukavan lämpimänä.

Laadukkaat merkit ja koulutetut asentajamme takaavat sinulle onnistuneen asennuksen!

  • Olemme sertifioitu Bosch lämpömestarit -asennusliike
  • Asennamme ilmalämpöpumput avaimet käteen periaatteella Varsinais-Suomen alueella
  • Kotitalousvähennys kaikista huolto- ja saneeraustöistä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä!

Tilaa meiltä ilmainen katselmuskäynti kohteeseenne. Katselmuksen aikana käymme yhdessä läpi laitteiden tiedot sekä katsomme asennuspaikan. Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää itse laitteesta tai sen asennuksesta, kerromme siitä lisää mielellämme. Katselmuksen jälkeen, lähetämme teille tarkan tarjouksen, jonka voitte käydä rauhassa läpi.

varaa veloitukseton katselmus ilmalämpöpumput

Bosch ilmalämpöpumput

Bosch Lämpömestari takaa laadukkaan asennuksen ja huipputakuun

Tilaamalla meiltä Boschin ilmalämpöpumpun saat laatua ostosta viimeiseen huoltokertaan asti.

Asentajamme on sertifioitu lämpömestari ja Bosch-ilmalämpöpumpuille saat 6v. takuun.

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelman. Ostaessasi Bosch-lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, saat myös huippuluokan asennuksen sekä takuun.

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun Lisätietoja lämpömestarista

Esite Bosch -ilmalämpöpumppuihin.

Bosch Climate 6100

Bosch Climate 6100 on energiatehokas ja tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavilla kokoluokissa 5kW ja 6,5kW. Climate 6100 on siis omiaan myös pienten tilojen, kuten autotallien tai pienten kesäasuntojen lämmitykseen ja viilennykseen.

Pyydä tarjous

Bosch Climate 8100

Climate 8100 on parhaalla mahdollisella A+++ hyötysuhteella varustettu tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavissa kokoluokassa 6,5kW. Se lämmittää ja viilentää taaten sinulle parhaan mahdollisen säästön.

Pyydä tarjous

Bosch Climate 9100

Climate 9100 on suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu. Se on varustettu huipputoiminnoilla ja korkeimmalla mahdollisella energialuokalla. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suurien liiketilojen, varastojen ja omakotitalojen lämmitykseen ja viilennykseen. Lue lisää Boschin ilmalämpöpumpuista

Pyydä tarjous

Lue lisää Bosch ilmalämpöpumpuista täältä!

Mitsubishi ilmalämpöpumput

Me tarjoamme TSU Energy:llä Mitsubishin laadukkaita ilmalämpöpumppuja. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Kaikki Scanoffice Oy:n maahantuomat ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, ja se on luotettava ja pitkäaikainen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Mikä parasta, voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia!

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma. Onko tässä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu? Kokeile!

Pyydä tarjous

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen. 

Säästät paitsi rahaa, myös luontoa: Energiatehokas Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu käyttää uutta, entistä ympäristöystävällisempää kylmäainetta. Uudet innovatiiviset lisäominaisuudet, kuten takkatoiminto, lisäävät laitteen käyttömukavuutta. Tutustu nyt suosittuun malliimme ja tilaa omasi!

Pyydä tarjous

Mitsubishi Electric FT Hyperheating

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla. 

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Pyydä tarjous

Mitsubishi MSZ-HR ilmanjäähdytin

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen. 

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Pyydä tarjous

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-mallit soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä. Mallien saatavuus vaihtelee siirrosaikana.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa. Tyypillisesti säästöt voivat olla jopa 30-50% riippuen mm. lämmitysjärjestelmästä, johon se verrataan, sekä rakennuksen eristysominaisuuksista.

Ilmalämpöpumpun asentamista ei suositella tee-se-itse -projektiksi, sillä asennus vaatii sekä kylmäaineen käsittelyyn että sähkötöihin liittyvää osaamista. Asennustyön tulisi aina olla sertifioidun ammattilaisen suorittama, jotta laitteen toimivuus, turvallisuus ja takuuehdot säilyvät voimassa.

Kyllä voi. Useimmat markkinoilla olevat ilmalämpöpumput tarjoavat molemmat ominaisuudet ja näin pystyt viilentämään asuintiloja kesäkuukausina ja taas kylmempinä kuukausina pystyt tuottamaan lisää lämpöä. Nämä ominaisuudet tekevät ilmalämpöpumpusta erityisen kätevän ja monipuolisen laitteen.

Ilmalämpöpumpun tulisi käydä läpi ammattilaisen suorittama huolto vähintään kerran kahdessa vuodessa, vaikkakin suodattimien puhdistus ja muu perushuolto tulisi suorittaa huomattavasti useammin, jopa kuukausittain, käyttäjän toimesta. Säännöllinen huolto pitää yllä laitteen tehokkuutta, pidentää sen käyttöikää ja varmistaa, että takuu pysyy voimassa.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa useimpiin rakennuksiin, mutta sen tehokkuus ja säästöpotentiaali voivat vaihdella rakennuksen koosta, iästä, eristystasosta ja olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippuen. Ennen ilmalämpöpumpun hankintaa on suositeltavaa konsultoida asiantuntijaa, joka voi arvioida kohteen soveltuvuuden ja auttaa valitsemaan oikeanlaisen laitteen. Pystyt varaamaan veloituksettoman katselmuksen tästä!

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin ilmalämpöpumpuissa mietityttämään? Ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan paremmin.