Shelly – Älykäs ja kustannustekohas sähkölämmitys ohjelma

Shelly-ohjaus avaa oven älykkääseen ja kustannustehokkaaseen sähkölämmitykseen, erityisesti yhdistettynä pörssisähkösopimukseen. Olipa kyseessä lämminvesivaraajan, varaavan sähkölämmityksen tai lattialämmityskaapeleiden hallinta, Shelly mahdollistaa sähkölaitteiden ohjaamisen tavalla, joka optimoi energiankulutuksen ja kustannukset.

varaa veloitukseton katselmus

Shelly-ohjauksen hyödyt

Shelly-ohjauksen avulla kotisi sähköjärjestelmä muuttuu älykkääksi, tehokkaaksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Se ei ainoastaan tehosta energiankulutusta ja säästä rahaa, vaan myös parantaa asumismukavuutta ja tekee kodin hallinnasta entistä älykkäämpää.Tässä muutamia keskeisimpiä etuja, joita Shelly-ohjauksen käyttöönotto voi tarjota.

 

Muista asennustyön kotitalousvähennys!

Mihin Shelly-ohjaus sopii?

Sähköllä lämmitettävän lämminvesivaraajan ohjaus: Toimii kaikissa asetelmissa, mahdollista asentaa erilaisiin sähkökeskusjärjestelmiin.

Varaava tai osittain varaava sähkölämmitys: Hyödyllinen, kun sähkökeskuksessa on jo yötariffiohjaus.

Mitä sinulla tulee olla?

Asunnossasi pitää olla toimiva WLAN-yhteys sekä sinulla tulee olla kyky, sekä halu käyttää Shelly-puhelinapplikaatiota.

varaa veloitukseton katselmus kysy lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä Shelly-ohjauksesta

Shelly-ohjaus on älykäs järjestelmä, jonka avulla voit hallita ja automatisoida kodin sähkölaitteiden käyttöä. Se mahdollistaa esimerkiksi valaistuksen, lämmityksen ja muiden laitteiden etäohjauksen mobiilisovelluksen kautta. Shelly-ohjaimet kytketään kodin sähköjärjestelmään, ja niitä ohjataan langattomasti älypuhelimen, tabletin tai muun älylaitteen kautta.

Yleensä yksi laite riittää lämminvesivaraajan ohjaukseen.

Ei ole. Shelly on suunniteltu olemaan käyttäjäystävällinen ja helposti lähestyttävä myös ihmisille, joilla ei ole laajaa tietoteknistä osaamista. Sovelluksen käyttöliittymä on intuitiivinen, ja laitteiden perusasetukset ja -ohjeet on selkeästi esitetty käyttäjänoppaissa.

Shelly auttaa optimoimaan kodin energiankulutusta monin tavoin. Voit ajastaa laitteita kytkeytymään päälle ja pois päältä tietyinä aikoina, mukauttaa niiden toimintaa pörssisähkön hintatietojen mukaan tai luoda automaatioita, jotka säätelevät laitteiden toimintaa esimerkiksi ulkolämpötilan mukaan. Tämä kaikki auttaa välttämään turhaa energiankulutusta ja näin ollen säästämään sähkökustannuksissa.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin Shelly-ohjauksessa mietityttämään? Ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan paremmin.