Latausasemat: Omakotitaloihin, Taloyhtiöihin ja Yritysten Parkkialueille

Kestävän kehityksen ja uusiutuvan energian aikakausi on tuonut mukanaan monia innovaatioita, joista sähköautojen latausasemat ovat keskeisiä. Latausasemat eivät vain ole portti vähäpäästöiseen ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen, vaan ne myös edustavat sitoutumista vihreämpään ja kestävämpään tulevaisuuteen.

Voit nyt investoida omaan latausasemaan kotona, taloyhtiössäsi tai yrityksesi parkkialueella. TSU Energy tarjoaa luotettavia ja tehokkaita latausratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja tiloja.

varaa veloitukseton tapaaminen

Latausasemat Turku

TSU Energy tarjoaa kustomoituja latausratkaisuja, jotka vastaavat erilaisia tarpeita ja budjetteja. Olipa kyseessä yksittäinen latausasema kotiisi tai useiden latausasemien verkosto taloyhtiössäsi tai yrityksesi alueella, olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta laatua ja palvelua latausasemien asennuksessa Varsinais-Suomen alueella.

Kustannussäästö huomioiden uusiutuva energia

Miten latausasemat eroavat ja mitkä ovat niiden hyödyt?

Sähköautojen yleistyessä latausasemien merkitys ja tarve kasvavat. Latausasemat ovat keskeinen osa sähköauton omistajan arkea, ja niiden valinnassa on hyvä ottaa huomioon omat tarpeet sekä latausasemien erilaiset ominaisuudet ja hyödyt.

varaa veloitukseton tapaaminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä latausasemista

 1. Peruslatausasemat (Level 1):

  • Peruslatausasemat tarjoavat hitaimman latausnopeuden ja ne yleensä yhdistetään standardiin kotitalouspistorasiaan.
  • Ne sopivat erinomaisesti yön yli lataukseen tai autoille, jotka käyttävät vähemmän energiaa.
 2. Teholatausasemat (Level 2):

  • Teholatausasemat lataavat huomattavasti nopeammin kuin peruslatausasemat ja ne vaativat asennusta ammattilaiselta.
  • Ne sopivat erityisesti paikkoihin, joissa on tarve ladata auto nopeasti, kuten työpaikat ja julkiset latauspisteet.
 3. DC Pikalatausasemat (Level 3):

  • DC Pikalatausasemat ovat nopeimpia latausasemia, jotka voivat ladata sähköauton akun jopa 80% täyteen alle tunnissa.
  • Ne ovat yleensä sijoitettuna moottoriteiden varsille tai kaupallisiin latauskeskuksiin, ja ne sopivat erinomaisesti pitkän matkan ajoihin.

Latausasemien hinnat voivat vaihdella suuresti riippuen latausaseman tyypistä ja ominaisuuksista. Peruslatausasemat ovat yleensä edullisempia, alkaen muutamasta sadasta eurosta, kun taas tehokkaammat latausasemat ja DC pikalatausasemat voivat maksaa tuhansia euroja.

Latausasemien asennus vaatii sertifioidun sähköasentajan, erityisesti teho- ja pikalatausasemien kohdalla. Peruslatausasemat voidaan yleensä liittää suoraan kotitalouden pistorasiaan ilman erillistä asennusta.

Latausaseman käyttö nostaa sähkölaskuasi, mutta sähkön hinta per kilometri on usein huomattavasti edullisempaa verrattuna bensiiniin tai dieseliin. Älykkäät latausasemat voivat myös optimoida latausajat alhaisen sähköhinnan aikoihin, mikä voi auttaa säästämään kustannuksissa.

Ympäristöstandardeja ja -määräyksiä noudattaminen on olennaista rakennusprojektin kaikissa vaiheissa. TSU Energy:llä me noudatamme tiukkoja ympäristöstandardeja ja autamme asiakkaitamme valitsemaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja suunnitelmia. Voimme myös auttaa energiatehokkaiden sekä uusiutuvan energian ratkaisujen integroimisessa projektiisi.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin latausasemien asentamisessa mietityttämään? Ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan paremmin.